Posviťte si na zahradu

Zpět do kategorie

Posviťte na zahradu

Máte skvělý nápad, jak osvětlit nábytek, místnosti nebo zahradu LED osvětlením? Popište nám vaši představu a my vám ji pomůžeme zrealizovat.

Inspirujte se

Chcete se zaměřit na osvětlení exteriéru? Máme pro vás tipy, jak si můžete zařídit osvětlení terasy či zahradu, jak rozsvítit bazén nebo jaké možnosti jsou u venkovního osvětlení domu. Pokud jste zruční, zvládnete vše sami, i bez najímání odborníka.

ZahradaTerasaVenkovní osvětlení domuBazén

Osvětlení zahrady

Pomalu se blíží období plné zahradních grilovaček, posezení s přáteli a času stráveného venku na zahradě, které se často protáhne až do pozdních večerních hodin. Dobře zvolené osvětlení vám nejen usnadní pohyb na zahradě, ale vytvoří příjemnou a útulnou atmosféru, kam se budete každý den těšit.

Máme pro vás několik nápadů, jak si moderně a jednoduše osvětlit zahradu.

Osvětlení terasy

Pokud máte terasu, tak teplé večery lákají k posezení venku. Osvětlení terasy není pouze dekorativní záležitost, ale především velmi praktická. Nejčastějším osvětlením terasy jsou nástěnné svítidla, které vám udělají dokonalé osvětlení pro večerní posezení s přáteli.

Venkovní osvětlení domu

Je několik možností, jak můžete osvětlit svůj dům zvenčí. Nejčastěji pro osvětlení exteriéru využívají reflektory, nájezdová svítidla, fasádní svítidla, zahradní svítidla nebo solární svítidla. Poradíme vám, jak vybrat nejvhodnější typ pro váš dům a zahradu.

Osvětlení bazénu

Vhodně vybrané osvětlení bazénu dodá večernímu koupání úplně jiný rozměr. Vytvoří útulnou až romantickou atmosféru na jedné straně, na straně druhé poslouží jako bezpečná orientace v prostoru kolem bazénu. Jaké zvolit osvětlení, které splní jak estetickou, tak i praktickou funkci? Přečtěte si naše tipy a vytvořte si příjemné prostředí u bazénu.

lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.