Posviťte si na Vánoce

Zpět do kategorie

Co dokáže vyčarovat vánoční atmosféru během chvilky? Světlo samozřejmě! Ať už chcete tlumené osvětlení ke stromečku nebo bodová světýlka pro výzdobu, světlo hraje o Vánocích důležitou roli.

Připravili jsme pro vás tipy, jak si rozsvítit domov, zahradu i jak vyrobit snadné dekorace, které vás v mžiku dostanou do vánoční nálady.

Vyzdobte domov krb

Vyzdobte domov

Vánoce jsou za dveřmi a je nejvyšší čas vytvořit útulnou domácí atmosféru. Letošním trendem je výzdoba z úsporného LED osvětlení. Poradíme vám, jak vybrat osvětlení chytře.

Rozsviťte zahradu

Vánoční výzdobu interiéru už máte v malíku? Vrhněte se na výzdobu zahrady, která po setmění jako kouzlem ožije. Sepsali jsme pár tipů na vánoční venkovní osvětlení, které je decentní a okouzlující.

Vyrobte dekorace stromecek

Vyrobte dekorace

Přemýšlíte, jakými vánočními dekoracemi si letos vyzdobíte byt? Co takhle originální vlastnoručně vyrobené ozdoby? Přinášíme vám 4 jednoduché tipy na vánoční dekorace, které zvládnete za pár minut.

lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.