Jaké si vybrat moderní svítící dekorace do bytu?

Zpět do kategorie

Foto © Svítící řetěz BallDesign, BallDesign

Co dělat, když vaše bydlení potřebuje nejen dostatek hlavních světelných zdrojů, ale také dekorativní prvky, které využívají žárovky? Sepsali jsme pro vás několik svítících dekorací, které rozjasní váš domov a dodají mu moderní ráz.

Světelné řetězce

Zkuste třeba aktuálně velmi oblíbené dekorativní osvětlení, které nejen ozdobí, ale současně ušetří peníze. Světelné řetězy mají velmi široké použití, můžete je kamkoliv zavěsit, namotat, nebo naskládat, třeba do ošatky, akvária, staré klícky nebo lampičky. Svítící koule se skvěle vyjímají na větvích, které si můžete dát do vázy, na stěnu, kolem starých rámů i zrcadel. Pokud nemáte čas na vlastní tvorbu světelných řetězů, máme pro vás zajímavý tip. Na BallDesign si vyberete z mnoha barevných designů svítících koulí. Najdete zde originální světelné řetězy s LED žárovkami v teplejší barvě světla pro získání nádherných barevných odstínů ve vašem interiéru.

Svíticí koule BallDesign
Foto © Svítící koule BallDesign, BallDesign

Osvětlení s LED pásky

LED pásky jsou stále více populární jako moderní způsob osvětlení nábytku a prostor v bytě. LED pásky využijete snad v každé místnosti. V ložnici velice příjemně a útulně působí osvětlení rámu a čela postele. Naopak v kuchyni LED pásky zpříjemní práci každému, pokud je nainstalujete nad pracovní desku. LED pásky se také často používají na osvětlení vnitřku skříněk ke snadnějšímu hledání věcí, a to jak v kuchyni, tak v ložnici nebo dětském pokoji. Instalace LED pásků je velice jednoduchá, návod na stříhání a lepení pásku najdete v dalším článku. A pokud se nechcete lepit a pájet s pásky, využijte zamotaného LED pásku v kotouči, položte ho na zem a máte další moderní svítící dekoraci.

Osvětlená postel LED páskem a s obrazem na zdi
Foto © Pexels, Pixabay, 2016

Stínidla na lustry

Velice pěkně působí také stínidla na stropní lustry, lampičky nebo velké stojací lampy. Stínidla dodávají celé místnosti útulnost, navozují příjemnou atmosféru a především, zmírňují vyzařované světlo ze žárovek. Stínidla si opět můžete vyrobit sami, záleží jenom na vás, jaký materiál zvolíte, jak barevné a velké svítidlo bude. Do tvorby vlastního stínidla nezapomeňte zapojit i děti, které určitě velice rády pomůžou. V současné době je velice populární minimalismus, tedy žádné designově křiklavé dekorace, a tak určitě nesáhnete vedle s ručně tkanými stínidly, které seženete také na BallDesign.

Stínidlo na lampu od BallDesign
Foto © Stínidlo na lampu, BallDesign

Svítící dekorace by neměly chybět v žádné moderní domácnosti. Už víte, které si z nich si vytvoříte, nebo pořídíte?

lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.