Pomáháme hobíkům, dodáváme profíkům – nyní s novým designem webových stránek

Zpět do kategorie

Milí zákazníci,

u nás v T-LED jsme se rozhodli pro změnu, která vám usnadní cestu k našim produktům. Kompletně jsme přepracovali design našeho webu, aby byl přehlednější, intuitivnější a odpovídal vašim potřebám, ať už jste domácí kutilové nebo profesionálové v oboru.

Tento nový design přináší:

  • Jednodušší navigaci: Struktura stránek je nyní přehlednější, takže  zde najdete informace o produktech, technických specifikacích a inspiraci pro osvětlení rychleji.

  • Rychlejší nákup: Zkrátili jsme počet kroků potřebných k dokončení objednávky, což zpříjemňuje celý proces a šetří váš čas.

  • Lepší vyhledávání a filtrování: Nové funkce filtrace a vyhledávání vám umožní snadno najít přesně to, co hledáte.

  • Kvalitní fotografie a popisy: Kvalitní fotografie a detailní popisy produktů vám navíc pomohou vybrat to nejlepší řešení na základě vašich požadavků.

Primárním důvodem změny není pouze vylepšení vizuální podoby webu, ale maximální usnadnění vaši uživatelské cesty k ideálnímu osvětlení. A věřte, že v plánu toho máme ještě více. Denně pracujeme na nových funkcích, které vám pomůžou se správným výběrem.

Víme, že každá změna může vyvolat otázky nebo přinést nové podněty. Proto vás chceme vyzvat k upřímné zpětné vazbě. Podělte se s námi o své názory na nový design, vložte recenze našich produktů či jakýkoliv další podnět ke zlepšení našich služeb.

S přátelským pozdravem,

Tým T-led

lVšechny články blogu T-LED.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pokud se rozhodnete vyplnit své jméno, případně i e-mail, poskytujete nám tak vaše osobní údaje. Jejich správcem je společnost T-LED s.r.o. a budou použity k zaevidování vašeho komentáře a k případné odpovědi na něj. Současně budou předány poskytovateli systému blogu, což je nezbytné pro jeho funkčnost. Stiskem tlačítka odeslat komentář k výše uvedenému udělujete váš souhlas. Více o ochraně vašich osobních údajů se můžete dozvědět zde.